Poker

Poker zonder storting

Poker is waarschijnlijk het bekendste kaartspel dat met een compleet spel van 52 kaarten gespeeld wordt. Je kunt het in een dag leren, maar het duurt je leven lang om het meester te worden. Poker is namelijk een zeer gevarieerd spel waarbij je een combinatie van de juiste strategie, psychologie en geluk moet hebben om aanhoudend te winnen.

De meest populaire en ook meest gespeelde pokervariant is No-Limit Hold’em, waarbij alle spelers twee kaarten krijgen en proberen met 5 gemeenschapskaarten een zo goed mogelijke hand te spelen. Andere varianten die je bij online poker aanbieders kunt vinden zijn bijvoorbeeld Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, Omaha Hi/Lo, Razz, Seven Card Stud en Five Card Draw.

Freerolls

Poker Freerolls zijn poker toernooien waaraan je gratis kunt deelnemen. Er zijn verschillende soorten toernooien. Zo zijn er toernooien waarbij alle deelnemers uitsluitend nieuwe spelers van de betreffende poker aanbieder zijn. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je in de afgelopen 30 dagen bij de aanbieder geregistreerd hebben.

Freeroll zonder storting

Natuurlijk zijn er ook poker toernooien voor loyale spelers die al langer bij de aanbieder geregistreerd zijn. Deze betalen meer uit, maar het kan zijn dat je voor deelname verplicht bent een storting te doen en dat je al gedurende een bepaalde tijd met je geld gespeeld moet hebben.

Maar je kunt gerust zijn: de meeste poker aanbieders organiseren ook Freerolls voor bestaande spelers ook al hebben deze weinig of zelfs niks van hun geld ingezet. De winst is hier wel kleiner en het aantal deelnemers is over het algemeen groter. Desalniettemin, deelname is gratis en je kunt aan deze Freerolls net zo veel lol beleven.

Poker bonus zonder storting

Bij sommige poker aanbieders is een poker bonus zonder storting onmiddellijk beschikbaar na de registratie. Nadat je de verplichte velden hebt ingevuld, ontvang je een vastgesteld bedrag van de aanbieder en kun je direct aan de tafels gaan spelen.

Er zijn wel voorwaarden gesteld aan deze bonussen. Voordat eventuele winst aan je uitbetaald wordt, moet je een bepaald bedrag op de tafels inzetten. Bij poker wordt een gedeelte van de pot, zodra de flop zichtbaar is, aan het casino gegeven.

Dit wordt de Rake genoemd. In de bonusvoorwaarden kun je terugvinden hoeveel rake je moet betalen om de winst uitgekeerd te kunnen krijgen. Het is ook vaak zo dat je alleen de winst zelf mag houden, en dat het bonusbedrag zelf in bezit van de site blijft.

Gratis poker spelen

Het is niet moeilijk om in Nederland gratis poker te spelen. Alle poker aanbieders hebben zogenaamde Play Money tafels. Hier krijg je speelgeld toegewezen en hoef je dus niet bang te zijn geld te verliezen. Wanneer je speelgeld op is, kan het gratis weer opgehoogd worden door de aanbieder. Het kan wel zo zijn dat er een limiet is aan het aantal keer per dag dat je dit aan kunt vragen. Dit is met opzet gedaan zodat het spelen zo realistisch mogelijk blijft en om te voorkomen dat spelers met elke hand All-in gaan.

De beste Nederlandse poker sites

NL poker sites zonder storting

De beste poker site in Nederland om het spel onder de knie te krijgen is pokerstars.net/nl. Hier kun je software downloaden om op je desktop of mobiel te spelen. Het ziet er precies zo uit als de echte Pokerstars software, maar het heeft geen mogelijkheid om geld te storten. Je kunt dus op je eigen gemak met speelgeld oefenen.

Zodra je er aan toe bent met echt geld te spelen, kijk dan op pokerstars.com. Het is volledig legaal deze software in Nederland te downloaden en hier vind je wel de optie om geld te storten en uiteraard ook om geld uit te laten betalen.

Voordat een bedrag uitbetaald kan worden, moet je je identiteit en adres bij Pokerstars verifiëren. Na deze formaliteit kun je je geld via verschillende betaalmethodes zoals Skrill, Neteller of Paypal overgemaakt krijgen.